Fredag

Posted in Allt, Mina djur

Alltså gud vilket härligt väder det har varit dom två senaste dagarna nu! Det har verkligen känts som sommar ju 😀 Typiskt att det inte var så här dom två dagarna jag var ledig, för nu har jag jobbat både igår och idag. Känns ju lite sådär att man inte kunde passa på att vara ute i solen, men samtidigt så tycker jag att det är så kul på jobbet, så det känns bra ändå 🙂 Har ju ändå kunnat ta sköna kvällspromenader med hundarna 🙂

Hoppas att det är lika fint imorgon! För då slutar jag tidigt och kan förhoppnings sitta lite ute i solen när jag kommer hem 🙂 Imorgon kväll sen ska jag träffa Mathila på ett glas vin också 🙂 Det ser jag verkligen fram emot! Var så sjukt länge sen vi sågs nu, så kommer inte ens ihåg sist det var alltså. Säkert flera år sen… Hoppas iallafall att ni alla får en trevlig helg 🙂 Det tror jag absolut att jag kommer att ha!IMG_0585 IMG_0586

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.