Mobilbilder från veckan

Posted in Okategoriserade

Olga stannade här ändå till i måndags 🙂 Kul att hon stannade så många dagar! Men hade gärna haft kvar henne ännu längre. I måndags hade vi även bestämt att vi skulle köpa ny bil 😉

Bilen hämtade vi ända uppe i Uppsala, så det blev som en liten road trip och på vägen dit släppte vi även av Olga hemma i Linköping. Där åt vi även på Max innan vi fortsatte färden. Vi var iväg verkligen hela dagen, kom inte hem sen igen förens vid halv tolv på natten! Men det var det värt, för nu har vi en ny fin bil 🙂 En Audi A6.

På vägen hem åt jag även min första pizza från pizzeria sen jag blev vegan. Som jag hade längtat! Sjukt gott var det 😀 Synd att dom inte har några veganska pizzor här i närheten… Så både Max och pizza på samma dag blev det! Haha, fy fan.IMG_1532 IMG_1533 IMG_1534 IMG_1535

I tisdags åkte Henke till Lund och har stannat där hela veckan, han kommer inte hem förrens på söndag igen 🙁 Så jag har faktiskt sovit hemma hos mamma sen dess. Tycker ju att det är så obehagligt att sova själv! Men sen har det varit väldigt mysigt att vara hemma lite med familjen också 🙂 Mamma har tagit hand om mig väl och gett mig god mat och vin ♥ Men jag har ju inte bara varit hemma hos mamma hela dagarna, för jag har jobbat också och sen har jag ju katterna som jag måste vara hemma lite med också (hundarna är med hemma hos mamma).

Igår kväll kom även Alle och Louise hem till mig en sväng 🙂 Med sig hade dom Cornermat och vin 🙂 Hade en jättetrevligt kväll med dom!IMG_1550 IMG_1551IMG_1567 IMG_1568 IMG_1570

2 Kommentarer

  1. Rebecka säger:

    Men vilken fin biiiiil!!! (Har ju en likadan) 😀

    1. rebeccaswahn säger:

      Men tack 😀 Gillar den! Jasså det visste jag inte 😛 Kul ju 😀 Vi borde dra ut och glida med våra bilar ihop nån dag ju? 😀 Haha

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.