Shopping och midsommaroutfit

Posted in Okategoriserade

God morgon 🙂 Inatt sov jag faktiskt själv hemma! Övervägde om jag skulle gå hem till mamma och sova igen, men det slutade iallafall med att jag blev kvar hemma. Hade ju inte sovit hemma sen i måndags, så det var väl på tiden nu. Det är ju ändå alltid skönast hemma egentligen  🙂 (Dock läskigt att sova själv!) Sen har jag känt mig lite dum som sovit borta från katterna så mycket nu, så kände att jag behövde vara lite med dom också 🙂 Så jag tog det bara lugnt hemma igår med djuren, kollade på Gossip girl och åt chips & dipp

Jag tänkte att jag kunde visa min shopping från förra veckan nu 🙂 Var ju ute och letade i sista minuten efter något att ha på mig midsommar, och till slut hittade jag kjol, topp (köpte två likadana fast i olika färger, då jag inte kunde bestämma mig) och blomkrans på Cubus. Hade dock egentligen velat ha något lite somrigare, men det här var det bästa jag kunde hitta! Kjolen hade ju ändå lite blommor på sig iallafall.

Köpte även två par skor också och en fin kofta från Vermoda 🙂 Bilder kommer här nedanför 🙂 Köpte massa nytt smink också, men det visar jag i ett eget inlägg istället. 026 034 087 093 095 Untitled075 078Untitled

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.