Mobilbilder från senaste dagarna

Posted in Okategoriserade

Jag blir ju bara sämre och sämre på att uppdatera här ju! Men faktiskt så kan jag skylla lite på också att bilduppladdning inte har funkat som den ska här på Finest, och det är ju inte roligt att lägga upp inlägg utan bilder. Men nu funkar det igen iallafall 🙂 Så jag tänkte passa på att lägga ut några mobilbilder från dom senaste dagarna.

I måndags åkte jag och Henke in till stan efter jobbet. Det blev middag på Burger shack 🙂 Provade deras Veggie twins den här gången, med sötpotatispommes till. Jättegott var det 😀 Vi satt på uteserveringen i kvällssolen, jättemysigt, precis vid hamnen. Det är ju så himla fint nere i stan på sommaren! Västervik blev ju trots allt utsedd till Sveriges andra bästa sommarstad 😉

Efter att vi ätit upp, så åkte vi och tvättade bilen faktiskt. Vi måste ju se efter våran nya bil ju 😀 Sen är den ju vit, så den kommer väl behöva tvättas ganska ofta. Henke är även iväg med den just nu faktiskt och vaxar den hehe. Iallafall, efter biltvätten började vi åka hemåt, men när vi kom till Gunnebo så bestämde vi oss för att åka in till stan igen. Haha. Vi var sugna på något gott, så det blev en sväng inne på Hemmakväll också där vi köpte med lite godis och chips hem 🙂 Det var väl mest också för att vi har en ny bil som vi åkte in till stan igen, annars skulle vi nog inte ha vänt tillbaks ifrån Gunnebo. Vi tycker ju att det är så roligt att åka och köra i våran nya bil 😛 Haha.

När vi kom hem spelade vi tv-spel. Jag hade köpt hem Crash bandicoot från jobbet. Jag spelade det jättemycket när jag var liten och tyckte det var skitkul. Och nu har det ju precis släppts till PS4, så kunde verkligen inte låta bli att köpa det! Det var iallafall lika kul att spela det som jag mindes det 😀 Haha. Sen får man ju lite nostalgi också!UntitlevbdUntgitledIMG_1788

Igår fyllde min söta lillebror år ♥ Redan 11 år! Herregud vad fort det går. Det blev iallafall lite kalas för honom igår efter jobbet 🙂 Det bjöds på tacos och tårta, mums! Efter att vi ätit och fikat, så gick brorsan och jag ut och spelade Pokémon en stund också 🙂UntitgledIMG_1784Untitlebd

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.