Mer mobilbilder

Posted in Okategoriserade

Hello 😀 Både igår och idag har jag jobbat hela dagar. Tänkte att jag slänger in lite mer mobilbilder från igår och idag 🙂

Igår ikväll åkte jag, Henke, Adde och Ellen in till stan en sväng för att äta lite glass vid hamnen 🙂 Eller ja, dom åt glass och inte jag hehe. Lite svårt med veganglass ju ;P Men jag hade det lika trevligt utan glass iallafall 🙂 Kul att träffa Adde och Ellen lite! Även att det bara var en liten sväng, det var ju ganska sent vi åkte in. Vet att jag skrivit det innan, men Västervik är ju så himla fint på sommaren alltså 😀Untitlekd

Ikväll gick jag i vanlig ordning ut med hundarna direkt jag kom hem från jobbet. Och vilken skön kväll det har varit! Sommar 😀 På vägen hem, mötte jag på mormor som tyckte att jag kunde komma in till henne på ett glas vin, och det tackar jag såklart inte nej till! Haha. Så jag och mormor har suttit på hennes veranda i kvällssolen, druckit lite rosé och snackat lite 🙂 Heaton och Linux följde också med dit 🙂 Nu är jag iallafall hemma, är skittrött och ska faktiskt straxt gå och lägga mig tänkte jag. Imorgon väntar jobbet igen. Hoppas att ni alla får en trevlig helg 🙂IMG_1835 IMG_1836 IMG_1837 Untitleöd

2 Kommentarer

  1. Alva Berg säger:

    Vilka härliga bilder och fina katter! superfin blogg också, många kramar<3

    1. rebeccaswahn säger:

      Tack vad gullig du är! <3 Och tack detsamma 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.