Ett dygn på Öland

Posted in Okategoriserade

Igår åkte jag, Henke och hundarna till Öland 🙂 Mamma och Robban har köpt en stuga där, som dom håller på och fixar iordning för fullt nu! Det var första gången vi var i stugan nu, och den var jättemysig! Ligger jättebra till, mellan Borgholm och Köpingsvik, med utsikt av ett jättestort masjfält på baksidan. Sen fanns det en söt liten gäststuga på tomten också. Det kommer bli superbra när allt är klart där sen!

Eftersom jag jobbade igår, kom vi fram rätt så sent. Klockan var väl runt åtta tror jag. Vi kollade in hur allt såg ut, och sedan hjälpte vi till att inreda lite, för att sedan slå oss ner i soffan och chilla framför Moana 🙂 Sen spelade vi TP och drack cider till sent inatt.IMG_1917UntitledIMG_1923 IMG_1922IMG_1921 Untitläed

Idag åkte vi in till Köpingsvik straxt efter att vi vaknade och åt frulle på ett konditori där 🙂 Jättegott och en väldigt bra start på dagen! Det kändes ju lite extra bra att man vaknade upp på Öland 🙂 Sen åkte jag, Henke och brorsan till Borgholm och kollade runt lite 🙂 Gick på stan, småshoppade och åt glass i solen. Blev väldigt glatt överraskad att dom hade vegansk kulglass!

När vi kom tillbaks till stugan så chillade vi bara resten av dagen 🙂 Låg ute och solade och tog tillvara på dom sista timmarna innan vi åkte hemåt. Har verkligen haft ett supermysigt dygn! Nu har det verkligen känts som sommar på riktigt, och som att man har haft semester 🙂 Det kändes lite vemodigt att åka hemåt igen, men vi kommer säkert åka tillbaka snart!011 019 035UntitöledIMG_1929 IMG_1927

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.