Torsdag

Posted in Okategoriserade

Tjena! Idag blev det av att jag köpte en ny kamera! Kunde ju egentligen lämnat in min gamla på lagning, men orkade inte haha (kommer förmodligen gör det framöver, men jag ville ha en fungerade kamera nu på en gång). Sen har jag ju egentligen velat ha en ny och bätte kamera, så nu blev det av 🙂 Det fick bli en Sony a68. Hade ju en Sony innan också, men den här är mycket bättre. Dock har jag inte hunnit prova den än, men jag tror absolut att jag kommer bli jättenöjd! Ska bli spännande att prova 😀  Köpte även till ett objektiv till den också när jag ändå var igång 😉 IMG_2029IMG_2030Gamla kameran till vänster och den nya till höger. Som ni ser är min nya lite större, så det kommer kanske bli lite otympligare att med sig, men det kommer bli bättre bilder 😀IMG_2031

Vi har också haft lite bsök av Mangan här ikväll 🙂 Kul att han är här i Ankarsrum och hälsar på igen! Vi har suttit och snackat och bara chillat med ett par glas vin 🙂IMG_2042 IMG_2043 IMG_2044

2 Kommentarer

  1. Gör gärna ett inlägg om vad du tycker om kameran! Jag kör en kompakt system från sony, A5000. Är supernöjd med den. Smidig och lätt. Dock så har jag ett sigma objektiv som är rätt tungt på. Plus i kanten för den smidiga appen man så man enkelt kan föra över bilder till mobilen via wifi, samt använda mobilen som fjärrutlösare.
    Kram!

    1. rebeccaswahn säger:

      Ja det kan jag göra 🙂 Bra förslag! Jasså okej, ja den verkar ju också vara bra 🙂 Får göra ett inlägg sen när jag använt kameran lite mer, håller fortfarande på och lär mig den nu 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.