Fredag

Posted in Okategoriserade

Ikväll kom Lina hem till mig på lite vin 🙂 Vi hade inte setts på typ ett år, så det var jättekul att träffas igen! Hon bor ju Stockholm nu, men var hemma på ett kort besök i Ankarsum så då fick vi passa på. Vi har suttit ute på verandan i kvällsolen och snackat ikapp oss lite 🙂

Efter ett tag kom även Hully, Saga och Ellen hit 🙂 Det var ett tag sen jag fick umgås med Hully och Saga också, så det var också ett efterlängtat besök! Självklart var det lika roligt att träffa Ellen, men vi ses ju lite oftare 🙂

Efter ett tag åkte vi alla hem till Jorken där vi spenderade resten av kvällen 🙂 Där blev det spel, lite dricka och trevligt sällskap 🙂 Men nu är det läggdags! Imorgon väntar jobbet igen.
IMG_2088UntitledIMG_2089IMG_2090IMG_2091

1 Kommentar

  1. Hully säger:

    Fina du❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.