Lördags- Öland och ett jävla skittaxibolag

Posted in Okategoriserade

I lördags åkte jag, Henke och hundarna till Öland när jag kom hem ifrån jobbet 🙂 Är så himla glad för att mamma och Robban har köpt en stuga där! Så himla mysigt och kul 😀 Dom var även också där nu i helgen, plus brorsan också såklart 🙂

Direkt vi kom fram, fixade vi oss iordning lite snabbt och sedan åkte vi in till Borgholm. Vi hade planerat att möta upp Hully, Jepsen och Saga som hade hyrt ett rum där över helgen. Hully visste dock inte om någonting, utan vi hade bestämt med Jepsen att vi skulle överraska henne med att bara dyka upp där. Och överraskad blev hon när vi kom 😀

Vi gick ner på stan ihop för att käka middag 🙂 Efter att ha kollat utbudet, så valde vi Farbror Blå och det var verkligen ett asbra val känner jag! Det var bland det bästa veganska jag fått när jag käkat ute 😀 Åt en vegoburgare med sötpotatispommes, samt salsa och guacemole till. Supergott verkligen! Och jättebra service, kan starkt rekommendera det stället 🙂

Vi satt på restaurangen en stund, åt och drack gott och snackade massa 🙂 Sedan tog vi en runda på stan också, innan vi gick ”hem” till Hully och Jepsen. Där satt vi sen ute resten av kvällen, drack vin och umgicks 🙂 Hade en jättebra kväll!

Ända tills vi skulle få tag på en taxi. Alltså herregud vilket oseriöst taxibolag dom här där, ”Eva-lenas taxi” eller vad det hette. Ringde dit innan kl 11 och ville boka en taxi. Hon lät jättedryg och sa att hon inte kunde köra på minst en och en halvtimme. Vi ville gärna boka den tiden, men hon tyckte att vi skulle ringa sen igen istället. Okej, tänkte vi och försökte ringa till det andra taxibolaget dom har i Borgholm. Där var det jättelång telefonkö och efter att ha suttit i kö i nästan 10 minuter, så avbröts samtalet och taxibolaget stängde. Efter kl 12 ringde vi upp Eva-Lena igen och försökte boka taxi, men hon kunde fortfarande inte och ville att vi skulle ringa igen senare. (Varför kan vi inte bara få boka en tid istället liksom???). Ringde sen igen vid kl 1, och då som först fick vi ”boka”. Hon sa att hon kunde komma mellan tjugo-kvart i två och hämta upp oss. Hon frågade inte om nummer eller nåt, utan jag själv var tvungen att fråga om hon kunde ringa upp när hon var där, medan hon tyckte att vi bara skulle ställa oss ute och vänta på henne. Men innan vi la på, bestämde vi iallafall att hon skulle ringa upp.

Vi väntade och väntade, och efter kl 2 ringde vi själva upp igen istället och undrade vart hon var. Svaret vi fick var att hon hade kört förbi, men vi var inte där. Alltså herregud…. Och nu kunde hon inte köra, hon tyckte att vi skulle gå ner på stan och leta efter en taxi där istället. Sjukt irriterade så gick jag och Henke gick ner på stan och letade, men alla taxis var ju uppbokade. Kl 3 ringde Henke Anna-Lena igen och undrade om hon kunde köra nu då, men det kunde hon såklart inte. Men vi fick ett nummer till en annan taxi och han kom direkt! Kunde hon inte gett oss det där jävla numret innan eller? Här hade vi försökt få tag på taxi sen innan kl 11 liksom. Den där Eva-Lena känns sjukt  oseriös. Fyfan vad irriterad jag var. Till slut kom vi hem iallafall, runt kl halv fyra….

IMG_2505 IMG_2506
IMG_2507 IMG_2508 IMG_2509 IMG_2510 IMG_2511 IMG_2512 IMG_2513 IMG_2514 IMG_2515 IMG_2516 IMG_2517

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.