Måndagen som kändes som en söndag

Posted in Okategoriserade

När vi vaknade upp i måndags, så åt vi god frulle och sedan satt vi ute i solen och tog det lugnt på förmiddagen 🙂 Vädret var ju verkligen kanon! Iallafall på Öland 😉

Sen åkte vi faktiskt iväg och åkte gocart igen! Vi tyckte ju att det var så himla kul dagen innan, så vi ville åka mer 😀 Den här gången fick vi även med mamma och Robban också.

Det har varit så himla bra och mysigt på Öland dom här dagarna, så jag hade gärna stannat lite längre. Det är ju alltid skönt att komma iväg lite 🙂 Men i måndags var det dags att åka hem!

Men innan vi åkte hemåt, så hann vi iallafall med en sväng inne i Kalmar också 🙂 Där gick vi på stan och shoppade lite, samt åt på Taco bar 🙂 Hade aldrig ätit där innan, men alltid velat, så blev jätteglad när jag såg att det fanns 😀 Haha. Och gott var det! Sen blev det Ikea också innan vi åkte hem.

Har som sagt haft det skitbra dom här dagarna, lite minisemester 🙂 Men hur bra det än var, så var det ju såklart skönt att komma hem igen också 🙂 Sen hade jag ju haft samma kläder på mig flera dagar i rad, så det var skönt att kunna byta om igen! Haha. Det enda ombytet jag fick med mig var pyjamasbyxor och myströja haha.

133 137 165IMG_2519 IMG_2520 IMG_2521

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.