Gårdagen

Posted in Okategoriserade

Igår jobbade jag först 9.45-15.15 som vanligt på lördagar. Städade och fixade lite när jag kom hem och sedan gick jag, Henke, Jonte, Jorken och Rille till pizzerian 🙂 Dom käkade pizza, medan jag bara drack cider istället 🙂 Jag hade redan ätit innan. När vi kände oss klara drog vi alla hem till oss 🙂 Här spelade vi Tekken och drack lite. Varje gång man förlorade en match på Tekken så fick man ta en shot också! Haha.

Runt elva-tiden sen åkte vi in till Annie i stan 🙂 Där drack vi lite mer och sedan blev det utång också såklart. Morella gick vi till och hängde där tills det stängde 🙂 Det var faktiskt väldigt mycket folk ute igår!

Innan vi åkte hemåt så gick vi och åt på Corner 🙂 Det är ju nästan standard efter en utgång ju! Tog taxi hem och istället för att sova, så råkade det bli så att jag och Henke efterfestade själva till 6.30 imorse! Haha fyfan. Men var kul iallafall 🙂IMG_2606 IMG_2607 IMG_2609 IMG_2610 IMG_2611 IMG_2612 IMG_2613 IMG_2614 IMG_2616 IMG_2617 IMG_2618

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.