Tisdag

Posted in Okategoriserade

Hello 🙂 Både igår och idag jobbade jag, 9.45-18.15 som vanligt. Jobbar även imorgon också och sen är jag ledig i hela 4 dagar i rad! Lite minisemester 🙂 Det ska bli riktigt skönt! Har ju jobbat väldigt mycket nu hela sommaren.

Imorgon efter jobbet är jag hembjuden till Alle på middag, ihop med henne och Louise 🙂 Det ska bli supertrevligt! Kommer förmodligen inte hinna blogga något imorgon, så nästa inlägg lär komma upp på torsdag.

Jag shoppade ju lite i Kalmar förra veckan, och jeansen jag har på mig här nedanför hittade jag då bland annat 🙂 Har länge letat efter just ett par svarta jeans med hål i knäna. Och dom här var helt perfekta! Det är Dr denim. Slimfit, hög midja och väldigt stretchiga. Lätt nya favvojeansen!Untitled

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.