Hos veterinären med Zelda

Posted in Allt, Mina djur

Idag blev jag väckt av Svea strax efter kl 7 imorse. Så det var bara att gå upp, klä på sig och gå ut med hundarna. Sen satte jag mig framför datorn och drack kaffe tills Alle vaknade.

Vid kl 10 sen hade jag en veterinärtid för Zelda i Gamleby. Vet inte om jag skrivit det här innan, men vi har haft problem med att hon kissar inne väldigt länge nu. Jättejobbigt 🙁 Hon började med det efter att hon fick kattungar. Har försökt vänta ut det och hoppas på att det ska över, men utan resultat. Vi har provat att ha henne ute mer, feliway, ny kattsand och nya kattlådor, men inget har hjälpt…

Hos veterinären tog dom iallafall olika blodprover på henne och testade urinen. Och det visade sig att hon hade en irriterad ”stressblåsa” och därför även fått en lätt inflammation i blåsan. Så vi fick med oss en medicin hem som hon ska få i några dagar nu, ett tillskott som hon ska få varje dag och ny mat som vi ska prova. Hoppas verkligen att det blir bättre nu!

Stressblåsa var tydligen inte helt ovanligt hos katter, och speciellt perser har lättare att få det läste jag. Förmodligen så blev hon väldigt uppstressad över att vara mamma förra året, och sen har det väl bara fortsatt. Jobbigt för både henne och oss. Det är dock inget som har märkts på henne att hon mått dåligt, utan hon har varit pigg som vanligt, busat och varit ute mycket.

Men nu ska det förhoppningsvis bli bättre iallafall 🙂 Det måste det bli! Lilla bebisen♥ 

IMG_2681

Under tiden Zelda var hos veterinären, så åkte jag, Alle och Henke och åt frulle på ett fik i Gamleby 🙂 Dom hade inga veganska mackor där egentligen, men kunde fixa iordning en till mig. Jättegott! Vi satt ute i solen och åt också, så det var mys.IMG_2682

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.