Fredag

Posted in Okategoriserade

Idag åkte jag in till stan en sväng ihop med mamma och brorsan 🙂 Brorsan ville spela pokémon (och jag med ;P), så det har vi gått runt och gjort i ett par timmar. Det var vi heller inte ensamma om direkt, utan vi raidade ihop med flera andra och i helt blandade åldrar. Kul! Vi åt även kinabuffé på Ginger också innan vi åkte hemåt. Hade en jättemysig dag ihop med mamma och brorsanIMG_2732 IMG_2735 IMG_2736

När jag kom hem bytte jag direkt om till ridkläder och sedan åkte jag in mot stan igen, fast denna gången till Diwa 🙂 Det var ett par veckor sedan jag var där sist nu, så det var mysigt att få pyssla om henne lite igen 🙂 Hon är så himla mysig! Det blev en liten skogsrunda med henne också. IMG_2737 IMG_2738 IMG_2739

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.