Min sista Glossybox

Posted in Okategoriserade

Nu har jag fått min allra sista Glossybox. Fast den här fick jag egentligen förra månaden, har bara varit seg med att visa. Så himla  synd att Glossybox inte bara har veganska produkter med! Hade verkligen velat fortsätta min prenumeration egentligen. Det är ju jättekul att få hem en box med överraskningar i varje månad! Jaja, nu sparar jag väl in lite pengar istället 😛 Haha.

Jag känner mig iallafall nöjd med min sista box 🙂 Tycker att alla produkter var bra! Men mest gillade jag nog torrschampot från Maria Nila, det är veganskt och torrschampoo är en produkt som jag använder mycket 🙂 Pudret gillade jag väldigt mycket också! Det har jag använt i stort sett varje dag nu och jag är jättenöjd 😀 Men ni ser allt jag fick här nedanför!015

Rapunzel of sweden- Hair mist power apricot– ”Hårparfym med en frisk doft av aprikos, persika och vanilj. Den förlänger känslan av nytvättat och fräscht hår samt stärker, skyddar och återfuktar med hjälp av monoi-olja.” När man läser beskrivningen på doften så låter den ju jättegod, men tyvärr doftar den inte så mycket och någon vaniljdoft känner man knappt alls…

Mono Proffesional skincare- Soothing after sun lotion- ” Ta hand om din hud efter en dag i solen! Det här är en svalkande och återfuktande lotion med aktiv aloe vera för både ansikte och kropp. Lugnar och vårdar huden, minskar rödhet och skyddar mot miljöföroreningar.” Den här har jag inte hunnit provat än.

Maria Nila- Style & finish dry schampoo- ”Ett sulfat- och parabenfritt torrschampoo som fräschar upp, ger volym och tar bort den feta känslan i håret. Den skyddar mot UV-strålning och frua radikaler samt är färgbevarande. Produkten är även 100% vegansk!”
022

Bellapierre- Banana setting powder- ”Löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som du kan använda till att fixera foundation och concealer, täcka finnar, som highlighter eller ögonskuggsbas.” Ett superbra puder!054The beautycrop- Glow milk illuminating milk- ” En highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt glow- som om du varit i en monsunskur! Den har en fin champagnenyans som är lätt att blanda in och innehåller mjukgörande kokosolja.” Den här jag tyvärr inte heller hunnit prova ordentligt än, utan bara lite snabbt på handen. Men den såg superfin ut iallafall!041

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.