Tisdag

Posted in Allt, Mina djur

Hello 🙂 Idag är jag som sagt ledig! Så självklart blev det sovmorgon imorse 🙂 Mamma har haft Svea över natten, så idag var det bara jag och Balto som gick på morgonpromenad ihop. Svea löper, så tänkte att det kunde vara skönt för dom att vara ifrån varandra lite, så dom får det lite lugnt. Men nu är Svea tillbaks är hemma igen iallafall 🙂 Och dom blev jätteglada när dom sågs igen!

Nu har jag precis ätit min frulle, och innan det betalade jag alla räkningar. Är jag ensam om att bli på sjukt dåligt humör när jag betalar räkningar? Alltså, mitt humör sänks verkligen extremt mycket. Jag blir skitirriterad och skitsur. Tycker lite synd om Henke som får handskas med mig 😛  Först är man liksom helt glad att man fått lön, sen betalar man räkningar och ser hur alla pengar bara försvinner och så har man inget kvar. Typ.

Dom här söta bilderna på Balto får mig iallafall på lite bättre humör igen 🙂 Kolla så himla söt han ärHelt glad ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.