Onsdag

Posted in Okategoriserade

Hello 🙂 Idag har jag varit ledig! Hade faktiskt en synundersökning inbokad idag, så har varit inne i stan en liten sväng. Synundersökningen hade jag bokat in för att jag känner att jag behöver köpa ett par glasögon. Har ju haft det innan, som jag bytt av mina linser med ibland för att vila ögonen lite. Men dom bet Svea sönder för säkert över ett år sedan. Är ju inte så förtjust i glasögon egentligen och känner mig inte särskilt bekväm i det. Men som sagt, så behöver jag låta mina ögon vila lite från linserna ibland (Har dom på mig jämt och sover i dom).

Men alltså gud vad svårt det var att välja glasögon! Var seriöst och provade olika i typ två timmar haha. Och jag har fortfarande inte bestämt mig! Dom som jobbade där tyckte säkert att jag var jättejobbig haha. Men dom var väldigt hjälpsamma iallafall 🙂 Fick låna med mig några stycken hem också, så kan jag testa i lugn och ro innan jag bestämmer mig. Men gud så svårt alltså… Vilka tycker ni är finast av dom som syns på bild?

Hann även med en lunch på Ginger med Alle och hennes mamma också, innan jag åkte hemåt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.