Torsdag

Posted in Okategoriserade

Hello! Idag fick jag hoppa in och jobba ett pass på Coop igen, 9-16 🙂 Extrajobbade ju där där förr om ni kommer ihåg? Nu är det dock runt två år sedan sist, ah, förutom nu då ;P Hehe. Och så var jag ju föresten där en kväll förra veckan också. Men det var bara en ca 2 timmar, för att vara med och stänga och lära mig rutinen kring det. Det var iallafall skitkul att jobba på Coop igen 😀 Och mer kommer det att bli framöver.

När jag kom hem tog jag med mig hundarna ut på en skogsrunda 🙂 Sötisar

Kvällens middag idag fick bli potatismos, soyabullar och brunsås. Sjukt gott! Har varit sugen på just potatismos i flera veckor nu, ända sen Jocke på jobbet hade med sig det i en matlåda haha. Och nu ikväll fick jag äntligen mitt potatismos 😀 Eller fick och fick, jag tillagade det ju själv såklart. Och gott var det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.