Onsdag

Posted in Okategoriserade

Hello 🙂 Idag skulle jag varit ledig egentligen, men istället fick jag åka på utbildning! Men det tycker jag bara är kul 🙂 Utbildningen var iallafall genom Coop och handlade om deras olika betalkort och hur vi ska få kunder att välja dom korten. Typ. Den höll till i Ekjsö´s Stadshotell. Kul att få komma iväg lite!

På vägen hem stannade vi till vid ett jättemysigt ljusstöperi, där det även var en liten butik. Det var verkligen jättefint och mysigt där det låg, på en gård ute i skogen, med fina träskulpturer och så även hästar runt omkring. I butiken hade dom såklart massa olika ljus, men också olika ljuslyktor och lite andra fina smågrejer. Kunde inte låta bli att köpa med mig ett ljus hem med doft av varm äpplepaj. Doftade såå gott!

När jag kom hem var jag sjut trött. Gick upp tidigt imorse och sen har jag haft sån himla huvudvärk idag. Förkylningen sitter ju fortfarande i också.. Så jag gick och la mig i sängen strax efter jag kom hem och kollade på serier, somnade och sov till halv åtta. Haha. När jag vaknade upp, så fixade jag iordning lite soppa 🙂 Curry-och-linssoppa, med bland annat bladspenat, vitlök, bambuskott, mango chutney och massvis med ingefära i (har hört att det ska vara bra mot förkylning 😛 ). Asgod!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.