Helgen

Posted in Okategoriserade

Hello! Har jobbat på Coop både fredag och lördag nu 15-21.15, ska även jobba där idag också samma tider. Så det blev hela helgen 🙂 Igår skrev jag även på anställningsbevis där, så nu är jag fastanställd 🙂 Känns jättebra!

Igår när jag kom lagade jag iordning tacos 🙂 Tacos är absolut en av favoriträtterna! Förutom att det är asgott, går det även så snabbt att fixa till 😀 Hemmagjord guacamole är ett måste till också!

Sen blev det att streama hela kvällen/natten igår faktiskt 🙂 Kom inte i säng förrens efter 3! Gjorde ett twitchkonto i torsdags, så det är helt nytt för mig. Men det var ju riktigt kul att streama faktiskt 😀 Tyckte dock att det var lite småläskigt i början när folk började skriva i chatten, blev helt nervös! Haha. Ni hittar mig twitchkonto HÄR 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.