Igår

Posted in Okategoriserade

Brr vilken kall dag det var igår. Helt frostigt ute och krispigt i luften. Gräset var typ vitt och bilen behövdes skrapas innan jag skulle till jobbet. The winter is coming! Jag gillar absolut inte kylan, men det är ju rätt så fint ändå 🙂

Igår jobbade jag min sista dag på Elgiganten. Iallafall min sista dag som fastanställd, kommer förhoppningsvis få hoppa in lite på timmar om det behövs sen 🙂 Det känns ju faktiskt väldigt tråkigt att sluta, för jag har ju verkligen gillat jobbet. Men tror iallafall att det kommer bli bättre på Coop, får mer tid där och så slipper jag pendla. Sen är det ju väldigt roligt att jobba där också 🙂

Mina kollegor på Elgiganten hade fixat blommor, vin och vegansk choklad till mig som jag fick igår. Alltså så himla gulligt av dom. Blev jätteglad och uppskattar det verkligen! Det var typ den största orkidén jag sett, superfin. Och så inte bara EN flaska vin, utan TVÅ och så vegansk choklad. ALLTSÅ ÅÅH

Köpte med mig en ny skärm hem igår, så nu har jag två stycken. Känner mig lite nördig faktiskt haha. Sen satt jag och spelade hela kvällen igår, streamade och tog några glas vin också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.