Tillbaka!

Posted in Okategoriserade

Nu var det verkligen ett bra tag sen jag bloggade sist. Råkade komma ifrån bloggandet lite. Om jag ska vara ärlig, så är nog det mest för att jag har börjat spela massa istället… Förutom allt spelande och streamande på sista tiden, så har jag jobbat väldigt mycket också. Så spel och jobb i kombination har gjort att bloggen fått lida.

Men nu tänkte jag försöka komma tillbaks till bloggen som vanligt igen 🙂 Så jag kör ett inlägg med massa mobilbilder som får visa hur jag haft det sista tiden 🙂 Orkar ju inte skriva ett aslångt inlägg om allt och det är säkert inget ni skulle orka läsa heller. Så då blir ju lite bilder roligare att kolla påbilder istället 🙂 

Har som sagt jobbat väldigt mycket! Förutom på Coop, har jag även fått hoppa in lite på Elgiganten igen 😀 Kul!

Har äntligen varit hos frissan också! Väldigt välbehövligt som ni ser, sjukt vad mitt hår var risigt..Haha.

Har använt min nya rosa, gosiga jacka mycket. Alltså den är så himla mysig!

Har varit och hälsat på Olga i Linköping också♥ Och på tåget dit träffade jag även Tommy, kul med sällskap på tåget 🙂 Sen har jag ju lirat massa och streamat också ;P

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.